magazin online pentru generatoare de curent, utilaje agricole, utilaje pentru constructori, pompe si hidrofoare, compresoare.

Garantii


Produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane fizice si utilizarii casnice, cu exceptia gamei de produse a brandurilor Balma, SIFEE, Barikell, Strong, NTC, Vistarni, Dr. Chulze si FAIP care benficiaza de o perioada de garantie de 12 luni.

Produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane juridice.


Exceptie fac generatoarele cu automatizare silent (3000rpm) si super silent (1500rpm) , care daca depasesc 500 ore respectiv 1000 ore in perioada garantiei, ies anticipat din garantie.

Va rugam cititi manualele de utilizare care sunt livrate cu echipamentele achizitionate. Utilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei.

Pentru a beneficia de garantie trebuie sa va prezentati cu urmatoarele acte:
-certificatul de garantie in original, factura in original, utilajul defect.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2.

Va rugam cititi manualele de utilizare care sunt livrate cu echipamentele achizitionate. Utilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei. Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate si fise tehnice. Reparatia se va executa in maxim 20 zile lucratoare.
Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice.


Orice defect sau anomalie constatata la produsele comercializate de societatea noastra care sunt in perioada de garantie sau post-garantie, trebuie anuntat la 021.350.42.52 / 0722.478.501 sau prin mail la office@generatorultau.ro.ro. In urma solicitarii Dumneavoastra, consultantul service va stabili natura defectului, iar daca se constata ca produsul trebuie reparat va va solicita sa il expediati prin curier la punctul de service din Bucuresti, corespunzator fiecarui furnizor de produse.
Inapoi