magazin online pentru generatoare de curent, utilaje agricole, utilaje pentru constructori, pompe si hidrofoare, compresoare.

Conditii Confidentialitate

Clauze de confidentialitate


ENERGY SERVICE LINE S.R.L reprezentata prin magazinul online www.GenetarorulTau.ro este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31202.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, GenetarorulTau.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe GeneratorulTau.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor.


Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a GenetarorulTau.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre GenetarorulTau.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre GenetarorulTau.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi activitati comerciale, curierat si de plata / bancare / facturare.


Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa de email office@generatorultau.ro sau fax 021.350.42.52.


GeneratorulTau.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul GeneratorulTau.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Utilizatorul va avea oricand posibilitatea de a se dezabona din cadrul sistemului, accesand legatura de DEZABONARE, prezent pe paginile site-ului.


Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, GeneratorulTau.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: servicii comerciale, curierat sau servicii de plata / bancare / facturare.


Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

GeneratorulTau.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; GeneratorulTau.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei. GeneratorulTau.ro nu furnizeaza datele dvs de contact altor persoane fizice sau juridice, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
 

 

 


Inapoi