magazin online pentru generatoare de curent, utilaje agricole, utilaje pentru constructori, pompe si hidrofoare, compresoare.

Transport & Returnari

* Transportul produselor comandate

Transportul produselor noastre se realizeaza prin firma de curierat rapid Urgent Curier, in termen de 24-48 ore de la preluarea comenzii a produsele aflate pe stoc.

1.Pentru produsele a caror valoare depaseste suma de 3000 lei, oferim TRANSPORT GRATUIT pe Teritoriul Romaniei in orasele care se afla in zona teritoriala acoperita de firma de curierat rapid fara kilometri suplimentari. Livrarea produselor in Bucuresti si Ilfov se va face de catre agentii nostri, iar in tara prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Curier.
Produsele aflate in promotie NU beneficiaza de transport gratuit, cat si compresoarele de aer, frezele de zapada si utilajele agricole.
2.Pentru produsele a caror valoare este de pana in 3000 lei, beneficiarul va achita firmei de curierat costul livrarii (transport, comision de ramburs), care se va calcula in functie de greutatea coletului, valoarea rambursului si localitatea de destinatie.
In cazul in care plata se face prin ordin de plata din calculul costului de livrare se scad comisioanele de ramburs. Marfa va fi livrata dupa ce se se primeste acceptul clientului cu privire la aceste costuri.

3. Coletele trimise prin Urgent Curier pot fi deschise la primire, daca se alege optiunea DESCHIDERE COLET LA LIVRARE.


Informatii privitoare la returnarea produselor :


Potrivit OUG 34/2014 consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ENERGY SERVICE LINE SRL pe adresa office@generatorultau.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. 

Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, cu toate accesoriile care l-au insotit impreuna cu bonul fiscal sau chitanta + factura cu care s-a livrat . Factura fiscala tine loc de contractul de vanzare-cumparare(factura transmisa prin posta electronica este considerata factura in original, potrivit Normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal de la 1 ianuarie 2010 (pct. 46 dat in aplicarea art. 146 din Codul Fiscal).
Returnarea produselor se supune acestei legi in cazul in care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. ENERGY SERVICE LINE SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului prin transfer bancar sau mandat postal prin Posta Romana. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc.

 

Livrarile pe raza municipiului Bucuresti se fac de catre personalul ENERGY SERVICE LINE SRL . Verificarea si proba la primirea produsului, sunt necesare in prezenta unui reprezentant al ENERGY SERVICE LINE SRL. Acest caz nu poate fi considerat comert la distanta si ca urmare clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile. Clientul nu este obligat sa semneze primirea produsului pana la testarea corespunzatoare a acestuia. In conformitate cu legislatia in vigoare renuntarea la cumparare este aplicabila numai clientilor persoane fizice.

 

Inapoi